Om oss

Välkommen till CrossFit FlygTornet

På Flygmotorsvägen 4 i Torslanda så finner du oss på CrossFit FlygTornet. Här finns fria vikter, släggor, klätterrep, kettlebells, romerska ringar och många andra roliga träningsredskap som du sällan ser på vanliga gym. Hos oss kan ALLA bli medlemmar oavsett fysisk form. Vi anpassar vikter och utförande efter din förmåga så du tränar med god teknik och håller dig fri från skador.

CrossFit = En sport, baserad på många sporter

CrossFit kan ses som en kombination av styrketräning och konditionsträning genom att funktionella övningar utförs med en hög intensitet och en konstant variation. Det blir som en slags hybrid av tyngdlyftning, styrkelyft, gymnastik och sprinting. Målet är att bli så allsidig som möjligt med lika stor förmåga i var och en av följande fysiska färdigheter: – Rörlighet – Kondition – Uthållighet – Styrka – Snabbhet – Explosivitet – Smidighet – Koordination – Precision – Balans

Vår målsättning är att du ska få uppleva din träning hos oss som utvecklande, utmanande, rolig och att du bjuds in i den starka gemenskap mellan medlemmarna och våra coacher. Detta tillsammans skapar en härlig energi och ett kunskapsutbyte som utvecklar och pushar dig oavsett om du är elit eller nybörjare.

Träningsformen kommer att utmana dina gränser regelbundet och du kommer att upptäcka njutningen i att bli riktigt trött. Att dagligen utmana sig själv tror vi bygger självförtroende och kraft både i och utanför gymmet.

Så vad väntar du på? Boka in dig på ett prova på pass eller vår introduktionskurs. Din resa börjar här!

Kommentarer inaktiverade.